baleset

2021.07.07. 09:29

Karancsaljai baleset: lopott autóval, jogsi nélkül száguldozott a 17 éves sofőr

Hozzátartozója tudta és engedélye, valamint jogosítvány nélkül száguldozott a szerdai karancsaljai baleset fiatalkorú okozója.

Nool

Kisteherautó baleset Karancsalján.

Forrás: NMH

Fotó: H. Cs.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves nógrádmegyeri lakos ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk, kerítésnek csapódott egy teherautó Karancsalján kedden a reggeli órákban. A szerdai rendőrségi közleményből kiderül, hogy a fiatalkorú fiú hozzátartozója Nógrádmegyerben parkoló, nyitott tehergépkocsijába beült, majd a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül azt indítókulcsával beindította, azért hogy azzal közlekedjen.

A fiú ezt követően Karancsalja belterületén a járművel az út menti vízelvezető árokba sodródott, majd az egyik ingatlan kerítésének csapódott. A balesetben a gyanúsított sérült meg – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. Hozzátették: a rendőrök a helyszínen megállapították, hogy 17 éves fiú vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

A rendőrök a fiatalkorúval szemben engedély nélküli vezetés és közúti baleset okozása szabálysértés miatt eljárást kezdeményeztek és őrizetbe vették – írja a police.hu.

Meg nem erősített információink szerint a fiúnak szerdán lett volna a forgalmi vizsgája.

https://www.nool.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/keritesnek-csapodott-egy-teherauto-karancsaljan-4105712/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=nool&fbclid=IwAR0oV4s_xs3PS84gUaCViRH3Gd1X80bu-XKV-IQM8PfsOOwpEk1Y8MYP1H0

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában