autós bűnözés

2021.07.05. 10:37

Hihetetlen: kamu mesével csalt ki pénzt sofőröktől a verebélyi szélhámos

Csalás miatt emelhet vádat az ügyészség egy mátraverebélyi férfival szemben, aki kavicsfelverődés ürügyén megyeszerte pénzt csalt ki vétlen sofőröktől.

Nool

Fotó: Shutterstock

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 43 éves mátraverebélyi lakos ellen.

Mint arról korábban portálunk is beszámolt a férfi április 26. és április 29. között Nógrád megye területén, több településen – így Bátonyterenye, Tar, Sámsonháza, Nagykeresztúr és Mátraverebély-Szentkút – összesen hét személygépkocsit állított meg. A férfi a sofőröket átverte, illetve megkísérelte tévedésbe ejteni arra hivatkozva, hogy járművük menet közben egy kavicsot vert fel a szélvédőjére. Az okozott kárért a férfi a sofőröket így megtévesztve pénzt kért, és három sértettől összesen 28.000 Ft készpénzt csalt ki – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A férfi ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók lezárták, és az eljárás során keletkezett iratokat az illetékes ügyészség részére megküldték.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában