körözés

2021.07.22. 19:20

Ikerpárt és 9 éves kisfiút is keresnek a pásztói rendőrök

A Magyar Rendőrség adatbázisa szerint Nógrád megyében jelenleg közel 50 fiatalt köröznek eltűnés miatt. Összegyűjtöttük azokat a tinédzsereket, akiket a pásztói egyenruhások keresnek.

Nool

Forrás: police.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság jelenleg hét fiatalt keres, köztük egy 16 éves ikerpárt. Rácz Máté június 23-án míg testvére, Rácz Ádám július 10-én tűnt el. A police.hu, rendőrségi honlapra feltöltött személyleírásuk szerint a salgótarjáni fiatalok magassága 166-177 centiméter, mindketten vékony testalkatúak.

Rácz Ádám (fent) Rácz Máté (lent)
Fotó: police.hu

Az eltűnt személyek listáján között egy kilencéves budapesti születésű kisfiú is szerepel, akinek hollétéről június 10-e óta semmit nem tudnak. Kállai János vékony testalkatú, magassága 150 centiméter alatti.

Kállai János
Fotó: police.hu

Lakatos Elizabet szintén Budapesten született, és június 10-én tűnt el. A 13 éves kislány magassága 176-180 centiméter körüli, haja fekete, hátig érő.

Lakatos Elizabet
Fotó: police.hu

A 13 éves Rácz Eszmeralda tavaly december 28-án adott magáról utoljára életjelet. A salgótarjáni kislány személyleírása alapján 151-155 centiméter magas.

Rácz Eszmeralda
Fotó: police.hu

A balassagyarmati Balogh Melisszának június 10-én veszett nyoma, azóta is keresik az egyenruhások a 16 éves tinilányt.

Balogh Melissza
Fotó: police.hu

Csík Szebasztián Alex június 7-én tűnt el. A salgótarjáni 18 éves fiatalember jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik.

Csík Szebasztián Alex
Fotó: police.hu

Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, töltse ki az eltűnés miatt körözött személy adatlapjáról elérhető bejelentő űrlapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában