nyomuk veszett

2021.07.11. 19:50

Eltűnt tinédzserek: őket keresik a bátonyterenyei rendőrök

A police.hu adatbázisa szerint Nógrád megyében jelenleg közel félszáz fiatalt köröznek eltűnés miatt, ebből hat tinédzsert a bátonyi rendőrök.

Nool

Forrás: police.hu

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egyenruhásai jelenleg hat, 14-17 éves tinédzsert köröznek eltűnés miatt. Közölük a legfiatalabb a 14 éves Zámbó Martin, akit idén március 19-én láttak utoljára. A police.hu által kiadott személyleírás szerint az egri születésű fiú testmagassága 156-160 centiméter, testalkata közepes, haja és szeme színe barna, arcformája kerek.

Zámbó Martin
Fotó: police.hu

Az eltűnés miatt körözött listán a 15 éves Novák László is szerepel. A salgótarjáni fiú idén február 19-én adott magáról utoljára életjelet.

Novák László
Fotó: police.hu

Sütő Alexandra Szabrinát 2011. november 27-én látták utoljára. A 17 éves budapesti születésű lány személyleírása szerint arcformája ovális, haja színe barna.

Sütő Alexandra Szabrina
Fotó: police.hu

Az eltűnés miatt körözött személyek listáján jelenleg Németh Ramóna is szerepel, aki 2021 június 27-én tűnt el. A 16 éves lány testmagassága 161-165 centiméter, testalkata vékony, barna hajú, barna szemű és kerek arcformájú.

Németh Ramóna
Fotó: police.hu

A kisvárdai Polgár Orsolyának 2021. május 8-án veszett nyoma. A 17 éves lány 156-160 centiméter magas, vékony testalkatú, festett hajú. Különleges ismertetőjegyei a bal arcféltekére tetovált kereszt, jobb kézfején virágmotívum, és szemüveget hord.

Polgár Orsolya
Fotó: police.hu

Szabó Bianka Boglárka 2020. július 9-én, azaz szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt vált köddé. A 15 éves fiatal személyleírása alapján 161-165 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú és barna szemű.

Szabó Bianka Boglárka
Fotó: police.hu

Amennyiben valamelyik tinédzsert felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, töltse ki az eltűnés miatt körözött személy adatlapjáról elérhető bejelentő űrlapot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában