előállították

2021.06.15. 11:00

Újabb bűncselekményt követett el a férfi, aki pizzás autót lopott Salgótarjánban

A főnöke autóját használta fel saját céljaira az a férfi, aki még májusban lopta el egy salgótarjáni pizzafutár autóját.

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, május 13-án a kora esti órákban az egyik salgótarjáni pizzéria futárának ellopták az autóját, miközben pizzát vitt fel egy Budapesti úti lakás emeletére. A salgótarjáni nyomozók beazonosították és május 21-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható O. F. 34 éves tarjáni lakost.

A pizza futár ellopott autóját Gyöngyösön találták meg a zsaruk
Fotó: police.hu

A 34 éves férfi újabb bűncselekményt követett el, aki ellen a Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A police.hu tájékoztatása szerint a járőrök június 10-én Salgótarján belterületén ellenőrizték a gépkocsival közlekedő O. F-et. A rendőrök megállapították, hogy a férfi a napokban a munkáltatójától átvett gépkocsit saját céljaira használta, azzal jogtalanul közlekedett.

A hatóság tagjai O. F.-et a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és a hasonló bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették.

Címkék#autótolvaj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában