bilincsben

2021.06.10. 07:57

Minden ok nélkül tarkón ütött egy nőt az etesi férfi a salgótarjáni buszpályaudvarnál

A salgótarjáni buszpályaudvarnál ütött tarkón egy nőt minden előzmény nélkül egy etesi férfi.

Fotó: Shutterstock

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon június 5-én személyesen tett feljelentést a sértett, miszerint aznap a hajnali órákban egy ismeretlen személy minden ok nélkül bántalmazta őt.

A rendőrség tájékoztatása szerint, a nyomozók a végrehajtott széleskörű adatgyűjtés eredményeképp beazonosították és június 9-én a rendőrkapitányság épületébe előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 37 éves etesi lakost.

A férfi június 5-én nem sokkal éjfél után a megyeszékhely belterületén, a buszpályaudvar közelében minden előzmény nélkül, egy alkalommal, nagy erővel megütötte a sértett tarkóját, aki ezután a földre rogyott. A nő az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett, amely miatt magánindítványt terjesztett elő – közölte a rendőrség.

Hozzátették: a Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított férfit a nyomozók garázdaság és könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Forrás: police.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában