összefoglaló

2021.03.20. 12:54

Pásztói balesethez és szabadtéri tüzekhez riasztották a nógrádi tűzoltókat

Március 19-én négy esetben is a lángoló növényzethez kellett vonulniuk a tűzoltóknak Nógrád megyében, az esti órákban pedig közlekedési balesethez is riasztották őket.

A salgótarjáni hivatásos tûzoltóság tagjai dolgoznak Karancskeszi közelében, ahol tíz hektárnyi bozótos és száraz fû gyulladt meg március 11-én

Forrás: MTI

Fotó: Komka Péter

Száraz fű és bozótos égett fél hektáron péntek délután Rimócon, a Dankó Pista utcában. A tüzet a szécsényi hivatásos tűzoltók puttonyfecskendő és kéziszerszámok segítségével oltották el.

Száraz fű és nádas kapott lángra fél hektáron péntek délután Kazáron, a Szabadság út mögött. A bátonyterenyei hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és puttonyfecskendővel fékezték meg a lángokat.

Bér és Szirák között is égett a száraz fű és bozótos mintegy nyolc hektáron péntek délután. A lángokat a berceli hivatásos tűzoltók oltották el.

Szirákon pedig a nádas gyulladt ki péntek délután. A hatvani hivatásos tűzoltók kiérkezésekor márcsak füstölt az egy hektáron leégett terület, az egység megszüntette a füstölést.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépjármű péntek este Pásztón, az Alkotmány úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet és átadták a helyszínt a rendőrségnek. A mentőszolgálat szakemberei egy embert további kivizsgálásra kórházba szállítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában