rendőrkézen

2021.03.06. 09:54

Nem volt sokáig szökésben: 10 percen belül elfogták a salgótarjáni tolvajt

A salgótarjáni nyomozók őrizetbe vették a 35 éves nőt.

Forrás: shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint a rendőrségre pénteken a délutáni órákban két bejelentés érkezett, miszerint egy nő salgótarjáni üzletekbe ment be, és azokból különféle árucikket tulajdonított el.

A rendőrök a helyszíneken beszerzett adatok alapján azonosították és 10 percen belül a város belterületén, az utcán elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 35 éves helyi lakost.

A nő péntek délután a megyeszékhelyen az egyik dohányboltban a pult mögötti polcról magához vett három doboz cigarettával megkísérelt távozni, amikor az eladó a karját megfogta, és felszólította a termék kifizetésére. A terhelt ekkor az eladót félrelökte és az áruval a helyszínről távozott.

A gyanúsított pár perccel később egy közeli élelmiszerboltba ment be, ahol csokoládét és különféle édességet, előre csomagolt élelmiszert vett magához és azokkal szintén fizetés nélkül távozott. A nőt a tulajdonos az utcára követte, felszólította az áru kifizetésére, ekkor a terhelt vele dulakodott, majd az áru egy részével a helyszínről elmenekült.

Megállapítást nyert az is, hogy a nő a megyeszékhelyen az elmúlt időszakban több bolti lopás elkövetésével is megalapozottan gyanúsíthatóvá vált, amely ügyekben az eljárások folyamatban vannak.

A rendőrök a nőt Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, két rendbeli rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tesznek a letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában