baleset

2021.02.15. 11:50

Megsérült a tolatás közben elsodort bujáki gyalogos

A rendőrség tájékoztatása szerint egy gyalogos sérült meg egy közúti közlekedési baleset következtében vasárnap Bujákon.

Nool

Fotó: Shutterstock

Bujákon, a Diófa úton egy 36 éves nő tolatott személygépkocsival február 14-én a délelőtti órákban, amikor a mögötte elhaladó gyalogost elütötte, aki ennek következtében megsérült. A baleset körülményeit a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

Fotó: police.hu

A rendőrök az elmúlt napokban a megye közútjain történt további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén és két ittas járművezetővel szemben intézkedtek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a kereszteződéshez érve a kihelyezett jelzőtáblák utasításait mindig tartsák be, azt a járművet, amely elsőbbséget élvez, ne kényszerítsék hirtelen irányváltoztatásra vagy fékezésre.

Hozzátették: arra kérik a sofőröket, hogy a mindenkori időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek, számoljanak azzal, hogy a téli hónapok velejárói a csúszós utak és a változó időjárási tényezők.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában