balesetveszély

2021.02.12. 17:50

Elképesztő fénykép: felfedezőútra induló tehenet kaptak lencsevégre Bátonyterenyén

Nemrég bejárta a közösségi médiát, hogy lefotóztak egy tehenet, aki a 21-es úton sétálgatott és szaglászott a száguldó autók mellett. Megkérdeztük a hatóságokat mit tudnak az esetről.

Nool

Forrás: facebook

Február 12-én több felvétel is felkerült a közösségi oldalra, amelyeken jól láthatóan egy barna tehén teljes nyugalomban sétálgat és szaglászik Kisterenye közelében a 21-es főúton. A felvétel alapján csak a szerencsén múlt, hogy nem történt baleset.

Fotó: facebook

Az esettel kapcsolatban megkérdeztük a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot is. A hírportálunknak megküldött válasz alapján kiderült, hogy a rendőrök az állat tulajdonosát hamar beazonosították és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei helyszínbírságot szabtak ki vele szemben.

- A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. február 12-én 11 órakor érkezett állampolgári bejelentés, miszerint Bátonyterenye, Kisterenye városrészében, a 21-es számú főúton egy borjú zavarja a járműforgalmat- mondta el Dankóné Nagy Éva.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: Az úttestről az állatot a közelben tartózkodó állampolgárok terelték le. Így útlezárásra nem került sor, a balesetmentes közlekedést az állat letereléséig a helyszínre érkező rendőrök biztosították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában