rendőrkézen

2021.02.10. 10:30

Lecsaptak a pásztói rendőrök: egy nap alatt két körözött férfit fogtak el

A körzeti megbízott információi alapján fogták el a pásztói járőrök azt a két férfit, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Nool

Fotó: Shutterstock

A pásztói járőrök – a kállói körzeti megbízott információi alapján – február 8-án a délelőtti órákban ellenőriztek Héhalom belterületén egy 21 éves budapesti lakost. A rendőrök megállapították, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a férfi körözését rendelte el – közölte a rendőrség.

Ugyanezen a napon szintén a körzeti megbízott segítségével, az egyenruhások a délutáni órákban fogták el Kálló belterületén azt a 44 éves helyi lakost, aki ellen a Pásztói Járásbíróság – járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt – elfogatóparancsot adott ki.

A hatóság tagjai a két férfit a rendőrkapitányságra előállították, majd a 21 éves férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársainak átadták, míg a 44 éves kállói lakost az illetékes járásbíróságra átszállították.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában