elfogták

2021.02.13. 08:59

Azt hitte megúszhatja: Mosonmagyaróvárig szökött a párját bántalmazó ecsegi férfi

Kapcsolati erőszak és más bűncselekmények miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök azt a 31 éves férfit, aki bántalmazta élettársát. 

Forrás: Pixabay

Kapcsolati erőszak és más bűncselekmények miatt hallgatták ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók azt a 31 éves férfit, aki bántalmazta élettársát.

A Pásztói Rendőrkapitányság súlyos testi sértés és súlyos testi sértés bűntett kísérlet, valamint kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 31 éves ecsegi lakos ellen.

A jelenlegi adatok alapján a férfi 2020. november 27-én az esti órákban közös lakásukban élettársát hangos szóváltást követően ököllel többször megütötte és megrúgta. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett. A gyanúsított és élettársa között január 25-én hajnalban újra szóváltás alakult ki, amikor a férfi újra bántalmazta a nőt, aki könnyebben megsérült.

A férfi a cselekményét követően a lakhelyéről ismeretlen helyre távozott, ezért a hatóság ellene nemzetközi elfogató parancsot adott ki.

Az ecsegi lakost a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei február 11-én Mosonmagyaróvár közelében elfogták, a nyomozók a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították, ahol kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: police.hu

Joga van a segítségre!

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozatává válik, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában