baleset

2020.12.03. 10:38

Tíz baleset történt három nap alatt Nógrád megyében

Az elmúlt három napon négy személyi sérüléssel járó és hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a Nógrád megyei rendőrök.

Nool

Forrás: police.hu

Kozárd külterületén közlekedett személygépkocsival november 30-án a délutáni órákban egy 54 éves férfi, amikor egy balra ívelő kanyarban az út menti árokba sodródott és felborult. A balesetben a sofőr megsérült.

Fotó: police.hu

Szintén a délutáni órákban Szendehely irányából Rétság felé haladt gépkocsival egy 22 éves férfi, amikor nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító gépjárműnek, amit egy másik személyautónak lökött. A baleset következtében egy sofőr megsérült.

Balassagyarmat belterületén, a Rákóczi Fejedelem úton december 1-jén a délutáni órákban egy 43 éves nő gépjárművel elütött egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyen úttestre lépő gyalogost, aki ennek következében megsérült.

Fotó: police.hu

Egy 47 éves férfi december 2-án a délelőtti órákban Salgótarján belterületén személygépkocsival az úttestről letérve a vízelvezetőárokba hajtott, majd felborult. A baleset következtében két utas sérült meg.

Fotó: police.hu

Az elmúlt napokban a megye rendőrei további hat anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában