bilincsben

2020.12.02. 10:38

Kocsikat tört fel és nyitott teherautóból is lopott egy kisterenyei férfi

A rendőrség tájékoztatása szerint, többrendbeli lopás miatt vettek őrizetbe egy 35 éves férfit a bátonyterenyei nyomozók.

Nool

Forrás: police.hu

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság többrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 35 éves kisterenyei lakos ellen.

A férfi november 30-án 12 óra körül Bátonyterenye belterületén egy nyitott állapotban lévő tehergépkocsi első üléséről, a sofőr figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította annak pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával együtt. A nyomozók az eltulajdonított készpénz egy részét megtalálták és lefoglalták.

Fotó: police.hu

Megalapozottan gyanúsítható továbbá a férfi azzal is, hogy november 22-én a délelőtti órákban a városban egy parkoló személygépkocsi zárszerkezetét megrongálta, majd a járműből egy pénztárcát lopott el, az abban elhelyezett készpénzzel és személyes iratokkal együtt. A terhelt másnap egy gépkocsi jobb első ablakát törte be, és abból egy fúrószárkészletet, valamint egy bőrkabátot tulajdonított el.

Fotó: police.hu

A rendőrök a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságra előállított férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A nyomozók a napokban előterjesztést tesznek a terhelt letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségen.

Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában