rendőrkézen

2020.10.01. 12:45

Rendszám nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett egy mátraverebélyi férfi

A rendőrség közleménye szerint eltiltás hatálya alatt vezetett a 18 éves férfi, aki egy rendszám nélküli gépkocsival közlekedett.

Nool

Fotó: Shutterstock

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 18 éves mátraverebélyi lakos ellen.

A 18 éves férfi szeptember 29-én a délutáni órákban, Salgótarján belvárosában úgy vett részt a tulajdonát képező személygépkocsival a közúti forgalomban, hogy a gépjárműről korábban a hatósági jelzést eltávolították. Az ellenőrzés során a járőrök megállapították azt is, hogy a gyanúsítottat a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

A járőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd a járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt – gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából – őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában