eltiltás

2020.10.27. 09:53

Közúti ellenőrzésen bukott le az eltiltás alatt vezető sofőr

Szabálysértési őrizetbe vették az 55 éves férfit a bátonyterenyei rendőrök.

Csörnyeföld, 2020. március 17. Rendõrök román rendszámú autó utasait ellenõrzik a magyar-szlovén határ közelében, az M70-es autópálya csörnyeföldi pihenõhelyénél 2020. március 17-én. A koronavírus-járvány miatt ettõl a naptól csak magyar állampolgárok léphetnek be Magyarország területére, de a teherszállítást nem korlátozzák. MTI/Varga György

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei Mátramindszent belterületén ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő 55 éves helyi lakost október 25-én délelőtt. A rendőrök megállapították, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, és őt a Füzesabonyi Rendőrkapitányság 2021. augusztus 15-ig a közúti járművezetéstől eltiltotta.

A vezetőt a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság épületébe előállították, és a hatóság tagjai járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett – kezdeményezték a gyorsított bírósági eljárás lefolytatását.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában