rendőrkézen

2020.09.10. 12:23

Két ittas nógrádi sofőr ellen zárták le a nyomozást

Egy szurdokpüspöki és egy berceli lakos ellen zárták le a nyomozást a megyei rendőrök. Mindketten ittas vezetésért felelnek.

Nool

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint a pásztói és a balassagyarmati egyenruhások két férfit állítottak elő, akik a megalapozott gyanú szerint szeszesital fogyasztását követően ültek volán mögé.

Egy 47 éves szurdokpüspöki lakos Pásztó irányából Szurdokpüspöki felé közlekedett személygépkocsival július 7-én az esti órákban, amikor a járőrök ellenőrizték. Ennek során felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, ezért a gépjárművezetővel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett.

Az egyenruhások július 29-én délután Bercelen, a Rákóczi úton igazoltattak egy személygépkocsit vezető 53 éves helyi lakost, akivel szemben alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés szintén pozitív eredménnyel zárult.

Az eljárás során kirendelt szakértők véleménye is alátámasztotta, hogy a sofőrök alkohol fogyasztását követően ültek volán mögé.

A Pásztói Rendőrkapitányság és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a két férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást, amelynek során a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában