összefoglaló

2020.08.09. 11:55

Hat balesetben nyolcan sérültek meg megyénk útjain az elmúlt 24 órában

Nógrád megyében az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Forrás: police.hu

Alsópetény irányából Nézsa felé közlekedett személygépkocsival augusztus 8-án 14 óra 45 perc körül egy 73 éves férfi, amikor a Keszeg felé vezető út kereszteződésében összeütközött egy másik személygépjárművel. A balesetben négyen sérültek meg.

Fotó: police.hu

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 21-es számú főúton, Bátonyterenye külterületén a délutáni órákban, ahol egy motorkerékpárral közlekedő 44 éves férfi ütközött neki, egy előtte haladó tehergépkocsinak. A balesetben a motorkerékpáros sérült meg.

Bánk külterületén egy jobbra ívelő kanyarban tért át a bal oldali forgalmi sávba személygépkocsijával egy 23 éves nő, és ütközött össze egy vele szemben közlekedő másik gépkocsival. A balesetben hárman sérültek meg.

Fotó: police.hu

A megye területén a rendőrök további három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában