tragédia

2020.07.26. 13:43

Meghalt a férfi, aki leesett a Karancs-kilátóról Salgótarjánban

Meghalt az a 20 év körüli férfi, aki vasárnap hajnalban leesett a Karancs-kilátóról Salgótarjánban – közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete az MTI-vel.

MTI/Nool

Karancs kilátó, Meghalt egy ember aki kiesett a kilátóból

Forrás: NMH

Fotó: H.M.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta portálunkat: a Salgótarjáni Rendőrkapitányság közigazgatási-hatósági eljárás keretén belül vizsgálja az eset körülményeit, szakértők bevonásával.

– A mentők a jelzett helyen egy húsz év körüli férfi halálát állapították meg. A körülmények tisztázása szakértő feladata – tájékoztatta portálunkat Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivője.

A 20 éves férfi nem élte túl a zuhanást
Fotó: NMH

Egy helyszínen tartózkodó szemtanú portálunknak sokkos állapotban azt nyilatkozta a balesetről, hogy azonnal értesítette a mentőket, akik továbbirányították a rendőrséghez, valamint a katasztrófavédelemhez, majd megvárták, míg a mentésben segítők a helyszínre érkeznek. Mint elmondta, sajnos ekkor már nem tudtak segíteni a férfin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában