vizsgálat

2020.07.28. 11:20

Kizárták az idegenkezűséget a Karancs kilátónál történt halálos baleset ügyében

A rendőrség kizárta, hogy gyilkosság áldozatává vált a férfi, aki vasárnap hajnalban zuhant le a Karancs kilátóból.

Palchuber Kinga

A 20 éves férfi nem élte túl a zuhanást

Forrás: NMH

Fotó: H.M.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, életét vesztette az a húsz év körüli fiú, aki vasárnap hajnalban – eddig tisztázatlan körülmények között – leesett a Karancs-kilátóból.

Meg nem megerősített információk szerint a barátaival ment fel, majd lefelé tartva megcsúszhatott. Mivel a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban, szakértők bevonásával vizsgálja az esetet, a jogszabályok nem engedik meg, hogy részletinformációkat osszanak meg a nyilvánossággal. Az biztos, az idegenkezűséget kizárták.

Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője elmondta: a salgótarjáni hivatásos tűzoltók és katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai nagy erőkkel vonultak a helyszínre, a könnyebb haladás érdekében terepjárót is bevetettek.

Előbbiek mellett a Karancs Speciális Mentőszolgálat szakembereit is riasztották, ugyanis alpintechnikai beavatkozásra is készültek. Az előző nap viharos időjárása miatt azonban letört ágak és kidőlt fák nehezítették a segítőerők feljutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában