program

2019.12.01. 07:37

Gyerekek ismerkedtek a rendőrök munkájával Nógrád megyében

Varsányban, Nógrádszakálban és Bujákon is meglátogatták az óvodásokat a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Pásztói, valamint a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai.

T.-N. O.

A legkisebbek körében mindenütt nagy népszerűségnek örvend a rendőrautó

Fotó: NMH

– A rendőrök az Ovi-Zsaru elnevezésű program keretében tartottak játékos formában bűnmegelőzési foglalkozást a varsányi Játékkuckó Óvodában, a Nógrádszakáli Játék Óvodában, valamint a Bujáki Cseperedő Óvodában – mondta el portálunknak Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A foglalkozáson a gyermekek megismerkedtek a rendőri egyenruhával, és választ kaphattak a munkájukkal kapcsolatos kérdéseikre is. A program további részében a kicsik három bábfigura – Rendőr Robi, Rosszcsont Rozi és Rosszcsont Ricsi – segítségével különböző bűn- és balesetmegelőzési szabályokról, valamint a biztonság szempontjából fontos témákról tanulnak majd az óvónők segítségével.

A legkisebbek körében mindenütt nagy népszerűségnek örvend a rendőrautó
Fotó: NMH

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában