perverzió?

2019.09.05. 09:03

Kukkolni ment a Balatonra az 53 éves salgótarjáni férfi

Ezen a nyáron már a harmadik kukkoló bukott le a Balatonnál.

NMH

Forrás: Shutterstock

Ezúttal egy salgótarjáni férfi próbált plédbe csavart kamerával felvételeket készíteni öltöző, vetkőző nőkről. A középkorú férfit a balatonföldvári keleti strandon kapták el azután, hogy egy éppen öltöző fiatal nő kiszúrta a kamerát. Azonnal szólt a strandi alkalmazottaknak, ők pedig értesítették a rendőrséget.

A szemtanúk szerint a kabin mellett pihenők arra lettek figyelmesek, hogy valaki az alul nyitott öltözőkabin mellett, egy kockás plédbe bugyolálva rej­tett kamerával filmezte az öltözőfülkét.

– Kollégáim egy 53 éves salgótarjáni lakost állítottak elő a Siófoki Rendőrkapitányságra. Tiltott adatszerzés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, szabadlábon védekezhet – nyilatkozta Orbán Zoltán őrnagy, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ilyen kamerázás hivatalosan tiltott adatszerzésnek minősül, amit a büntető törvénykönyv szabályoz. Eszerint a kukkoló – aki nem pusztán megfigyelte a nőket, bár önmagába az is lehet zaklató magatartás – egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztést is kaphat, ha a bíróságon bizonyítást nyer, hogy el akarta adni a felvételeket – vagy ha bűntársai is voltak, akikkel bűnszövetségben működtek.

Ez az eset idén már a harmadik hasonló a Balatonnál. Július elején Zamárdiban, a gyermektáborban egy férfi a zuhanyzó lányokról készített titkon felvételt. A másik incidens Balatonbogláron történt, ott az egyik panzió zuhanyzójába vágtak lyukat, hogy meglessék az ott vendégeskedő két lányt, akik a Balaton Soundra érkeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában