Kábítószer

2018.10.06. 12:46

Nem kis mennyiségű drogot foglaltak le a zsaruk Szirákon

Elrendelték a letartóztatását a 39 éves helyi férfinak.

Fotó: police.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 39 éves, továbbá kábítószer birtoklása vétség miatt egy 35 éves és egy 22 éves sziráki férfi ellen.

Fotók: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársai és a pásztói nyomozók a beszerzett információk alapján október 3-án ismételten kutatást tartottak a 39 éves sziráki férfi lakásában. A kutatás során a rendőrök 36 darab alufóliába csomagolt és bruttó 17 gramm súlyú kábítószergyanús, fehér színű port találtak meg és foglaltak le. Az elvégzett gyorsteszt amfetaminra pozitív jelzést adott, mely kábítószernek minősül.

A férfit a rendőrök a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására melyet az illetékes bíróság október 5-én elrendelt.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában