Időjárás

2024.03.20. 07:55

Alaposan próbára tesz minket ma az időjárás Nógrádban is

A csillagászati tavasz első napján a megyében sok helyen fagypont alatti minimumokkal indult a reggel, délutánra azonban a szebbik arcát is megmutatja a március.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma már sok napsütésre, kellemes kora tavaszi időre számíthatunk. Nem lesz csapadék és a légmozgás is mérsékelt marad. Reggel fagypont körül alakul a hőmérséklet, délután azonban 16-18 fok is lehet.

A frontérzékenyek némi javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

Csütörtökön fokozatosan megvastagszik a felhőzet, de eső, zápor csak estétől fordulhat elő. A nyugati, északnyugati szél néha megélénkül. 15-16 fok körüli értékeket mutathatnak majd a hőmérők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!