Időjárás

2024.02.25. 07:32

Berobban a tavasz, ma Nógrád sok pontján akár 20 fokot is mérhetünk

Ma eleinte több helyen előbújhat a nap, de napközben megyeszerte megnövekszik a felhőzet. Újabb meleg légtömegek érik el az országot, ami már a tél búcsúzását is jelenti.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma a gyakran erősen felhős égből szórványosan alakul ki záporeső. A délkeleti szél megélénkül. 15-20 fok várható délután.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

Hétfőn napközben fokozatosan csökken a felhőzet, egyre nagyobb területen süt ki a nap. A délkeleti szél megélénkül. 17 fok köré erősödik a nappali felmelegedés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!