Időjárás

2023.06.25. 07:43

Fokozatos napsütés váltja fel ma a szombati lehűlés felhőit Nógrádban is

Kezdetben lehetnek felhősebb körzetek, majd délutánra napos, gomolyfelhős idő várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 26 és 32 fok között valószínűsíthető.

Nool

Ma is igazi hamisítatlan nyári időre számíthatunk

Forrás: pixabay

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma ragyogó nyári napsütésre számíthatunk, kevés gomolyfelhővel. Nem lesz csapadék. 26 és 32 fok közötti meleg valószínű.

A hidegfronti hatás mellett a helyenként megélénkülő szél és helyi záporok, zivatargócok miatt tapasztalható légnyomás ingadozás sokaknak okozhat kellemetlenséget. Az olyan általános tünetek mellett, mint a tartós, migrénes fejfájás, ingerlékenység, alvászavar, koncentrációs problémák várhatóan erősödni fognak a krónikus betegségek tünetei is. Az arra érzékenyeknél vérnyomás ingadozás, szédülés jelentkezhet.

Hétfőn sok napsütésre van kilátás, csak késő estétől északnyugaton fordul elő zápor, zivatar. 27-33 fok várható délután. A nyugatias szél megélénkül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!