Ingatlanbazár

2024.05.26. 11:30

Ha békés helyet keres, megtaláltuk Önnek az ideálist!

Nool.hu

Az ingatlan 12,99 millióért keresi új tulajdonosát

Forrás: ingatlanbazar.hu

Erdő, kevés szomszéd, hatalmas telek, béke és egy kis ház - így tudnánk összefoglalni azt, amire bukkantunk a hirdetések között. Nemtiben ugyanis eladásra kínálnak egy olyan ingatlant, amelyet bár fel kell újítani, de hogy az Öné legyen, nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia. 12,99 millióért magának tudhatja, és ha nem is költözne bele életvitelszerűen, kiadhatja, hiszen olyan szép környezetben van, ahogy könnyen talál olyan embereket, akik szívesen töltene ott vendégéjszakákat!

Az ingatlan 12,99 millióért keresi új tulajdonosát
Forrás:  ingatlanbazar.hu

  CSAK A HEGY ÉS A TERMÉSZET!

Megvételre kínálok Nemti igazi hegyvidékies részén egy 3976 nm telken, vályogtégla + tégla falazatú, beton alapos, délnyugati fekvésű, 2 szobás nettó 53,26 nm-es, bruttó 62,47 nm-es rendkívül világos, felújítást igénylő családi házat.

Az ház 2005-ben esztétikai, 1996-ban műszaki felújításon esett át, aminek keretében előbbinél minden helyiség kilett festve, utóbbinál pedig gázkonvektor váltotta a fatüzelést.

A melegvízért villanybojlet felel, az ingatlan összközműves. A fedett teraszról egész évben csodás panoráma tárul elénk, hátra felé pedig csak a hegy és az erdő a szomszédunk.

A telken elhelyezkedik még egy kb 40 nm-es tároló épület és egy domboldalba sott borospince is. A teljes telek nincs lekerítve, a drón felvétel a jelenlegi állapotot mutatja, viszont ennél jóval nagyobb területről van szó.

Infrastruktúrája kiváló, gyalog 5 percen belül található buszmegálló, 10 percre bolt, orvosi rendelő, 15-20 percre pedig iskola, óvoda, posta, vasútállomás..”

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!