Ingatlanbazár

2024.04.14. 15:30

Elege van Salgótarjánból? Van egy megfizethető ajánlatunk!

Szeretne elmenni Salgótarjánból, de a munkája miatt másik városba nem költözne? Íme egy remek ajánlatunk!

Nool.hu

Van egy csodás ház, amely 10 percre van Tarjántól, hihetetlenül jó áron van, és hatalmas is. 4 és fél szobája lehet 208 négyzetméteren, amiért csupán 28,5 milliót kell fizetnie. Ha nagy a család, ideális választás, de akkor is, ha csak térre vágyik. Nézze meg a képeket és döntsön a békés, falusi élet mellett!

Nógrád megye, Etes, a falu legcsendesebb utcájában, 208 nm-es, 4+1 félszobás, 2 fürdőszobás, 2 szintes, összkomfortos családi ház eladó!

Az ingatlan több generáció harmonikus együttélésére, nagyobb családok számára ideális választás lehet. Az otthon melegét gáz cirkó kazán, alternatív lehetőségként, faelgázosító kazán, a meleg víz ellátását villanybojler biztosítja. A vízellátás házi vízművel megoldott, de vezetékes víz is rendelkezésre áll. A családi ház felső szintje, néhány éve, felújításon esett át, mely során cserélve lettek a vízvezetékek, alsó burkolatok.

Modern, sarokkádas, beépített tartályos W.C.-vel szerelt fürdőszoba került kialakításra. Az alsó szinten a fürdőszoba felújítása során épített zuhanykabin került beépítésre. A garázskapu elektromos, távirányítós. az autóbeálló Viacolorral burkolt. Az épület mögött kényelmes méretű fedett terasz található, mobil jakuzzival, kerti bútorokkal.

Az ingatlanhoz tartozó saroktelek, 776 nm, körbekerített, gondozott, parkosított, területén gyümölcsfák, dísznövények, kerti tároló található. Salgótarján autóval 10 perc alatt elérhető.

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!