Ingatlanbazár

2024.03.17. 06:50

Szavazzon egy békés életre, költözzön Dejtárra!

Park jellegű kert szökőkúttal, napelem, egyedi kerítés, 2 állásos garázs, hatalmas teraszok - ezek várnak Önre, ha úgy dönt, lehetőséget ad önmagának és családjának egy olyan életmódra, amelyre Dejtár kínálhat.

Nool.hu

park jellegű kert öleli körül a körbenapozott házat

Forrás: ingatlabazar.hu

Eladó a Nógrád vármegyei Dejtár településen, 3468 négyzetméteres telken egy luxuskivitelezésű, 250 négyzetméteres kúriajellegű családi ház. A körbenapozott ház 250 négyzetméteres, a telek sem apró, közel 3500 négyzetméteren van rajta növényzet, és ha ez sem elég, műhelyet is vehet hozzá. Ha megunta a zsúfolt várost, költözzön!

Az ingatlan 2011-ben épült több telek összevonásával, 38-as Porotherm téglából, beton vasalt sávalappal, kontyolt nyeregtetővel, hódfarkú cseréppel. Korszerű fűtési módok, gázkazán, padló- és lapradiátoros fűtés, vízteres kandalló puffertartállyal, vízlágyítóval, a hatékonyság és energiatakarékosság érdekében pedig három napkollektor is felszerelésre került.

Csodálatos, park jellegű kert öleli körül a körbenapozott házat, igényes, egyedi kerítéssel, zöld növényekkel, bokrokkal, örökzöldekkel, szökőkúttal, egyedi készítésű faragott kőelemekkel, öntözőrendszerrel, elektromos kapuval. Két autónak zárt, fűtött, 100 négyzetméteres  garázs, külön bejáratú tároló, kamra, térkövezett felszíni beálló, ahol négy-öt autó is kényelmesen elfér.

A ház belső terét is nagypolgári elegancia jellemzi: tágas, világos terek, hatalmas nappali-étkező, mely több mint 70 négyzetméter, egy fedett és egy normál terasz kapcsolattal. A két terasz 100 négyzetméter, minőségi burkolattal, korlátokkal, díszítőelemekkel. A konyha önálló, tágas, világos, egyedi bútorral, gépesítéssel, konyhaszigettel.

A hálók kétszárnyas elrendezése akár két generáció kényelmes együttélését is lehetővé teszi, mindkét oldalon fürdőszobával (egyik zuhanyzós, másik kádas), a nagyobb fürdőben bidével, dupla mosdóval, természetesen mindkettőben toalett is van, külön harmadik mellékhelyiség, mely vendégmosdóként is használható.

Az impozáns étkező-nappali és a terasz családi összejövetelek hangulatos helyszíne lehet, akár vendéglátás, baráti összejövetel helyszíneként is ideális. A teraszok szabadtéri uzsonnára, kávézásra, napozásra, délutáni pihenésre is kitűnő lehetőséget nyújtanak, méretüknél fogva akár téli-nyári jakuzzi is elhelyezhető itt. A terasz kövezete is fűthető, külön rendszeren, ki-be kapcsolható. Egyedi gyártású, hőszigetelt nyílászárók.

Nagyméretű dolgozószoba, mely hálóként is használható, de különösen praktikus, ha home office rendszerben vagy saját vállalkozásából otthonról is dolgozik. A hálók kényelmes, tágas méretűek, ahol franciaágy mellett gardrób, éjjeliszekrény és egyéb bútor is elhelyezhető.

A házban található bútorok egy része (beépített konyha, fürdőszoba) tartozék, a többi bútorzat megállapodás tárgya lehet. Az ingatlan belső és külső állapota kitűnő, újszerű, minimális kihasználtság jellemezte az elmúlt években. Vállalkozási lehetőség, telephely és műhely is vásárolható hozzá igény esetén. A családi birodalmat csodálatos, gondozott kert öleli körül, melyben szökőkút is található, vízellátásáról automata öntözőrendszer gondoskodik. Az ingatlant elektromos kapuk, riasztó- és kamerarendszer védi a kíváncsiskodó szemek elől.

A településen minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: élelmiszerboltok, óvoda, iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, polgármesteri hivatal, posta, művelődési ház, kisebb konditerem. Budapesttől 70 km, Balassagyarmattól 13 km távolságra fekszik. A településen vasút- és buszközlekedés is rendelkezésre áll.

A környék kedvelt kirándulóhely a Börzsöny lábánál. Nem messze található a Bánki-tó és strandja, a Nógrádi vár és Nógrád vadasparkja. A nőtincsi Seholsziget és élménypark kellemes kikapcsolódás gyermekes családok számára. Ha nyugodt, friss levegőjű környezetre vágyik és fontos Önnek a jó ellátottság, akkor ez a település ideális választás!

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!