Ingatlanbazár

2024.03.24. 06:50

Cserháthalápi felújított ház keresi nyugalomra vágyó új tulajdonosát

Ha saját bio gyümölcsre vágyik, ha szeretne tényleg élni, akkor fektessen bele ebbe a cserháthalápi házba! Biztos lehet benne, hogy ki fog tudni szakadni a mókuskerékből, minőségi időt tölthet majd a szabadban, és mindezért nem kell hatalmas vagyont fizetnie. Ha meg éppen nem használja, ki is adhatja, hiszen a Kéktúra útvonalán helyezkedik el. Nézze meg, és ha teheti, döntsön a békés élet mellett!

Nool.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az 1300 négyzetméteres telken fekvő 95 négyzetméteres hasznos alapterületű házzal, hozzá tartozó nagyméretű kamra (pincelejárattal) valamint egy 35 nm-es fedett terasszal, amely járólapos, műfüves, és egy jakuzzival ellátott,  két oldalfala lambériázott.

Forrás:  ingatlanbazar.hu

A belső elosztása élhető terek kialakításával álmodta meg jelenlegi tulajdonosa ami a felújítást követően 2 szoba, 1 nappali, 1 konyha, egy nagy közlekedő és kisebb előtérből áll. A szobák burkolata hajópadló, míg a többi helyiség járólappal borított. A fürdőszoba kialakításánál egyedileg tervezett épített zuhanykabin került kiépítésre egyben egy illemhelyiséggel, valamint külön kiépítésre került egy vendég toalett is.

Felújítás során a teljes komplett víz, villany (2,5-es rézkábel) és gáz hálózathoz tartozó felújítás megtörtént, cirkó-gázkazán biztosítja a téli hideg napok alkalmával a kellemes hőérzetet. Így új tulajdonosai számára ez több évig biztosítja a tökéletes rendszer működését. Felújítás során a falak teljes felújításon estek át, valamint az összes nyílászáró cseréje is megtörtént. Vegyes falazatú falusi építésre jellemzően bazalt kő illetve beton alapokon áll ahol a pincét is a lakás részévé tették, ami belső térből megközelíthető.

A falak felújítása és a jó alapnak köszönhetően megfelelő szigetelést követően élvezheti ide érkező tulajdonos az építészeti jelleg előnyeit. Télen kifogástalan meleg, nyáron kellemes hűvös. A tetőzet fele új, a másik felén a régi akác szarufából készült elemek biztosítják a meglévő garanciát (100 év) így annak cseréje még több tíz éven át nem szükséges.

A fedett terasz mellett egy 15 nm-es műhely ad tárolási teret a a ház körüli munkák szerszámai részére, valamint a terasz hátsó részén további 9 négyzetméter segíti elhelyezni a házban nem mindennapos használati tárgyakat. A kert végében található egy 30 nm alapterületű épület, ami leendő tulajdonosai fantáziájára bízva egy kis ráfordítással, külön lakrész, ház urának egy tökéletes méretű tároló, vagy akár egy kisebb vendégház kialakítására is alkalmas.

A kert bio gazdálkodásra is lehetőséget nyújt a ház úrnőjének a telek méretének köszönhetően. Nem utolsó sorban termő gyümölcsfái biztosítják a vitamin szükségletet kora nyártól egészen őszi hónapokig. Alma, körte, cseresznye, meggy, szilva, birs, málna, egres és dió ezernyi jó.

Forrás:  ingatlanbazar.hu

A letisztult formák, a minőségi kivitelezés, az egyedileg megálmodott belső kialakítás egy igazi otthonos otthont ad új ide vágyó családok részre. Cserháthaláp egy igazi kis otthonos település közel 380 lelkes lakossággal, Palócföld szívében, a Cserhát dombjainak ölelésében a Fekete-víz patak partján fekszik. Balassagyarmattól 12 km-re, Váctól és Pásztótól 40-40 km-re fekszik. A község az Országos Kéktúra útvonal mentén helyezkedik el ahol kitűnő horgász, és vadászterületek, túraútvonalak adnak lehetőséget az itt élők részére az aktív pihenést kedvelőinek. Így ott ahol él lehet az otthona és a nyaralója is egyben.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 
A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!