Érték és Minőség Nagydíj

2023.09.08. 08:50

Elismerték a balassagyarmati vállalkozás gazdasági sikerét

Negyven pályázó vállalkozás vehette át az Érték és Minőség Nagydíjat az Országházban minap, köztük a balassagyarmati Green-Goes Kft. is. A vállalat kiemelkedő pályázatával külön elismerésben is részesült.

Lukács Zsófia

Negyven pályázó vállalkozás vehette át az Érték és Minőség Nagydíjat az Országházban minap, köztük a balassagyarmati Green-Goes Kft. is. Balra Szántó Csaba ügyvezető

Forrás: Facebook/Csach Gábor polgármester

Idén a védjegyhasználatot és a kitüntetést 40 pályázó 47 pályázata érdemelte ki a nívós megmérettetésen. A legkiemelkedőbb pályázatok közül 11-en munkájuk elismeréseként különdíjakban is részesültek. A kitüntetéseket Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke és Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszterhelyettese adta át. A Kiírói Tanács ebben a kihívásokkal teli időszakban pozitívan értékelte, hogy nőtt a védjegyhasználatot érdemelt pályázatok száma, és hogy újra köszönthettek határon túli vállalkozást is.  

– Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a mezőgazdasághoz kötődő termékek voltak többségben, az ágazatot érintő ismert nehézségek ellenére. Ez az arány a hazai mezőgazdaság és az élelmiszeripar megkérdőjelezhetetlen fontosságát, jelentőségét támasztja alá – számolt be róla az Érték és Minőség Nagydíj Kiírói Tanácsa.

Mint írták: az Érték és Minőség Nagydíj (ÉMIN) Tanúsító Védjegy használata és vele a kitüntető cím viselése azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése, amelyek megfelelnek egy komplex feltételrendszernek, és tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt.  A pályázat és maga a védjegy olyan bizonyítottan kiemelkedő produktumokra fókuszál, melyek az előállítás során a fenntarthatósági, környezetvédelmi szempontoknak is megfelelnek.

A környezetvédelmet hirdetik

A díjazottak többsége, közel 70 százaléka rendelkezik már ÉMIN, vagy valamilyen más minősítéssel, díjazással, védjeggyel. A legkiemelkedőbbnek ítélt pályázatok elnyerték az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használatát és ezzel együtt az Érték és Minőség Nagydíj Kitüntető Cím viselését.

Az alapítók és a Kiírók Tanácsának tagjai által külön elismerésben is részesült a balassagyarmati vállalat pályázata. Az Érték és Minőség Energiahatékonyságért és Környezetvédelemért Nívódíjat a Green-Goes Kft. pályázata kapta, mely  az infrastrukturális és technológiai fejlesztést emelte ki. A vállalkozás fő tevékenysége az út- és autópálya építés, aszfaltozás, térburkolás, külterületi munkák készítése környezetbarát technológiával.

Hálás a vállalkozásoknak
Az eseményen Csach Gábor, Balassagyarmat polgármestere is gratulált a vállalkozás ügyvezetőjének, Szántó Csabának a szakmai elismeréshez. Hozzátette, hálás minden balassagyarmati vállalkozásnak a városban végzet tevékenységükért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!