Ingatlanbazár

2022.10.15. 11:20

A hét ingatlana Szendehelyen: íme a megye legcsodásabb, ultramodern épülete! (+fotók)

A kilátás kapcsán nehéz szavakat találni. Szendehely önmagában is ragyogó település, az eladó sorban lévő, 205 nm-es családi ház azonban tényleg páratlan panorámát tudhat magáénak. Lássuk, mennyi az annyi! És persze azt is, hogyan fest kívül és belül!

Nool

Forrás: Ingatlanbazár

“Lélegzetelállító, örökpanorámával rendelkező otthon a természet szívében, mely óriási ablakpaneljainak köszönhetően szinte benne él a természetben. Az épület egészét modern stílusjegyek jellemzik, melyet letisztult formák, egyszerű vonalak - minimalista stílus színei - monokróm falak, padló és mennyezet ötvöz a belső terekben.

Forrás: Ingatlanbazár

A fent említett, és további sajátosságokkal rendelkező családi ház eladó Szendehelyen, a Szarvasrét-lakóparkban, amely a községtől 3 km távolságra található. A park összképét tekintve újszerű, új építésű lakóházak alkotják. A képeken látható bútorok és berendezések egy része a vételár részét képezik.

Forrás: Ingatlanbazár

Az ingatlan 205 m2-es hasznos területtel rendelkezik, amely 2 szintet foglal magába, a hozzá tartozó telek 1054 m2.  Az építtető az ingatlan minimalista stílusa mellett nagy hangsúlyt fektetett a tágas és világos terek kialakítására, amit nagyméretű ablakpanelek beépítésével tett lehetővé. Tudatosan tervezett világítás, visszafogott színek és egyszerű formavilágú bútorok töltik meg a tereket, kifinomult eleganciával párosítva. Az ingatlan fekvésének adottságait kihasználva, az épület legimpozánsabb pontjaként az 50 négyzetméteres amerikai-konyhás nappalit lehet kiemelni, amelynek teraszára kilépve a Naszály hegy panorámáját élvezhetjük. A teraszt teljes egészében üvegkorlát öleli körül, így a látkép hideg téli napokon is átélhető a szoba melegéből. A divatosan megtervezett konyha bútorozva és gépesítve a vételár részét képezi. A felső, azaz a lakótér szintjén található továbbá 3 hálószoba, melyek közül egyhez külön tartozik fürdőszoba, mellékhelyiség és gardrób szoba. Ezen felül helyet kapott még egy fürdőszoba, illetve egy közlekedő, amely teljes hosszában gardrób szekrényekkel lett beépítve. Az alsó szinten található a 2 beállásos garázs, ahol szintén egy egész falas beépített tároló szekrény került kialakításra. A garázs mellett helyezkedik el az előszoba, ahonnan a mosókonyha/gépészet, illetve a felső szintre vezető lépcső közelíthető meg. A mindent uraló fehérség, a stílusos tervezésű lépcső és a hatalmas tükörfelület az előszobában és a felső közlekedőben tökéletes első benyomást tesz az oda érkezőre. Az ingatlan 2021-ben épült, első tulajdonosok lakják jelenleg is.[...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Forrás: Ingatlanbazár
Forrás: Ingatlanbazár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!