Ingatlanajánló

2022.10.09. 11:21

A hét ingatlana: egy 220 milliós elképesztő vendégház látványpincével eladó Tolmácson

A most következő, ragyogó ingatlan fotóinak értelmezéséhez nem kell tolmács… A parasztház jellegű, 2015-ben épített együttes minden szegletében átgondolt. Vajon ki és milyen célra veszik meg a szépséget?

Nool

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Tolmácson, gyönyörű falusi környezetben eladó egy 2015-ben, egyedi tervezés alapján épült vendégház. Külső formájában követi a romantikus parasztház stílusjegyeit, belül a korszerűség kellemes összhangot képez a hagyományos építészeti megoldásokkal. A vendégház egy 2504 négyzetméteres részben térkövezett, részben parkosított telken fekszik. A képeken és a bemutató videóban látható teljes berendezés, ingóságok, gépek, használati tárgyak és díszek a vételár részét képezik.

Az ingatlan két lakótérből áll, összesen 300 négyzetméter hasznos alapterülettel, de a teljes négyzetméter több, az alábbi felsorolásban szemléltetve:

Fenti lakótér: 99 m2
Fenti fedett kiülős terasz: 30 m3
Fenti látványpince, étterem: 41 m2
Fenti látványpince, étterem előtti terasz: 25 m2

Lenti lakótér: 90 m2
Lenti fedett veranda látványkonyhával és szaunával: 70 m2
Lenti fedett autóbeálló: 41 m2

Az alsó lakrész egy meseszép fedett verandáról nyílik, található benne két darab szoba fürdőszobával, melyek múltidéző hangulatát a fehérre festett falak, a fagerenda mennyezet és a rusztikus berendezés biztosítja, valamint egy jól felszerelt konyha. A verandáról nyílik továbbá egy nyitott látványkonyha kemencével, egy szauna és egy szoba, melyet közösségi térként rendeztek be biliárdasztallal.

A fenti lakrész egy kivételesen szépre tervezett, műfűvel ellátott felső kertből nyílik, melynek közepén található egy fedett kerti pavilon hétkenyeres kemencével, tökéletes múltidéző tárgyakkal és fa bútorzattal, melyek a vidéki érzést keltik. A két idilli hangulatú szobán, a jól felszerelt konyhán, fürdőszobán, és külön mellékhelyiségen kívül találunk még benne egy tágas, 40 négyzetméteres szobát jakuzzival, biztosítva a teljes kikapcsolódást. A kert másik részén van még egy tágas fedett terasz, mely egyben a látványpince bejárata is. A látványpince méretéből és berendezéséből adódóan étteremként is használható. Az egész kert tökéletes privát eseményhelyszín családoknak, baráti társaságoknak, kisebb céges rendezvényeknek. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!