Ingatlanbazár

2022.09.24. 14:45

A hét ingatlana: Eladó Salgótarján egyik 1970-es évek végén épült vasbeton komplexuma

A 4671 nm-es (!) ingatlan építése idején, az 1970-es évek végén bizonyára pompásan mutatott. A formákat tekintve ma is modernnek ható vasbeton együttes megérdemli a jobb sorsot. Az ár kapcsán kicsit zavarban vagyunk, a hirdetésben ugyanis 100 milliós eltéréssel találtunk két opciót. Egy biztos, kíváncsian várjuk, mi lesz a gigantikus komplexum sorsa!

Nool

Forrás: Ingatlanbazár

“Salgótarján városközpontjában, zöldövezeti, egyedülálló panorámával rendelkező, 4 szintes, fejleszthető belvárosi ingatlan 390 millió forint + ÁFA áron eladó. Jelenlegi épület, egy 1970-es évek végén épült vasbeton vázas, lapos tetős építmény.

A hasznos terület nagysága 4671 m2, a hozzá tartozó telek mérete 5291 m2. Az ingatlan közművekkel, ivóvíz, szennyvíz, elektromos árammal rendelkezik a fűtési rendszerét a városi távhő látja el. Helyi építési szabályzatnak megfelelő tervekkel rendelkezik. Zöld hitelre is alkalmas beruházás.

Forrás: Ingatlanbazár

Az épület a belváros tetején helyezkedik el, így az egész várost és a környező hegyek, várak is gazdagítják az épület panorámáját. Kiépített aszfalt út vezet az ingatlanhoz, de gyalogosan is könnyedén megközelíthető. A közelben található a vasút és autóbusz pályaudvar is. Infrastrukturális ellátottsága megfelelő, az alap és szakszolgáltatást biztosító intézmények a közelben találhatók.

Az ingatlan környezetében hasonló korú és építési állapotú, oktatási, kereskedelmi, lakó és iroda funkciót betöltő ingatlanok helyezkednek el.

Forrás: Ingatlanbazár

Az épület szerkezetéből adódóan, lakás, iroda, szálló, munkásszálló, magánegészségügy, valamint iskola, kollégium funkció hasznosítására alkalmas és megvalósítható. A jelenleg elkészült tervek alapján az épületben 34 db 40-89 m2 hasznos alapterületű lakás helyezhető el. Melyekhez mindösszesen 912 m2 panorámás terasz kapcsolódik. Gépjármű tárolására 15 garázs, 4 terem és 14 nyitott beállóhely alakítható ki. 93 db 3-18 m2 alapterületű tárolót tartalmaz. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!