Tündérszépek 2024

2024.04.05. 18:00

Siker, nyeremények, csillogás – jelentkezz még ma!

Februárban immár ötödik alkalommal startolt el a Mediaworks Hungary Zrt. szervezésében a Tündérszépek szépségverseny. Márciusban már a fotózások is megkezdődtek, de hamarosan újabb jelentkezők is érkeznek, ugyanis még nem zárult le a nevezés.

Nool.hu

Fóris Andreának már minden esélye megvan a döntőbe jutásra

Forrás: Nool.hu

Fotó: Hüvösi Csaba

Elmúltál már 18, de nem vagy még 36 éves? Nógrád vármegyében élsz vagy ott tanulsz? Vonz a rivaldafény? Ha az előző kérdésekre igen a válaszod, jelentkezz a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu által meghirdetett szépségversenyre.

Nem kell mást tenned, mint kitölteni a személyes adataiddal a jelentkezési lapot, és feltölteni magadról három fényképet. A kiválasztás folyamatos, a nógrádi hölgyek a Heves és a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei lányokkal szállnak harcba a regionális fordulóban. Innen a zsűri döntése alapján a legszebb jut tovább az országos döntőbe, illetve a közönség online szavazatai alapján további egy szállhat szembe a többi régió győztesével szeptemberben.

A főnyeremény egyéves autóhasználat, mobiltelefon és szépségápolási csomag. A lányokat mentorok kísérik végig a versenyen, az is kiderült, hogy Tótpeti Lili mellett idén Köllő Babett és Kárpáti Rebeka lesz a versenyzők segítségére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!