Tündérszépek

2024.04.11. 17:31

Milyen ékszert válassz idén? Minél nagyobb, annál jobb!

Gembicki Glória bárnai divatszakértő elárulta, hogy az ékszereket és a kiegészítőket tekintve melyek a befutók 2024-ben. Ezekkel igazán tündérszép lehetsz!

Sipos Nina Vivien

Az arany idén is hódít

Forrás: Shutterstock/Illusztráció

Gembicki Glória elmondta hírportálunknak: ahogy a ruhadarabok, úgy az ékszerek is változnak minden évben a divat szerint. 2024-ben a mini táskát teljes egészében felváltotta a maxi táska használata, ez a méretbeli változás pedig nem csupán a kiegészítőknél, hanem az ékszereknél is megfigyelhető. Kifejtette: a nagyobb méretű, kövekkel kirakott gyűrűk és a hosszabb, csillogó fülbevalók eléggé felkapottak idén, ráadásul hasonló a helyzet a karkötőket tekintve is. Ahogy Glória fogalmazott: 

Minél nagyobb és feltűnőbb, annál jobb.

– Az arany sosem megy ki a divatból. Színként ez az egyik legtrendibb idén, és az ékszereknél is különösen népszerű. Az arany kiegészítők elegánsak és időtállóak, mi több, a régi, vintage stílusú aranyékszerek is újra menők lesznek – fogalmazott a bárnai divatszakértő.

Gembicki Glória szerint egy fotózáson nem az ékszerek dominálnak elsősorban
Forrás: Nool

 

Kell-e ékszert viselni egy fotózáson?

Gembicki Glória szerint egy olyan fotózásra, ahol egy szépségversenyre készülnek a képek, minimális ékszerekre szükség van, hiszen sokat dobhatnak az összképen. Egy-egy kisebb fülbevaló, gyűrű vagy karkötő jól tud mutatni a felvételeken, azonban inkább magukról a modellekről szól a fotózás, nem pedig az öltözékükről.

Jelentkezz Tündérszépnek!

Még várjuk a nevezéseket Tündérszépek versenyünkre. Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Nógrád vármegye szépségei Heves, valamint Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indult. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

– Mindenképpen tartsák azt szem előtt a lányok, hogy ne vigyék el az ékszerek a hangsúlyt róluk. Figyeljék meg a ruha kivágását és fajtáját. Például egy spagettipántos ruhánál vagy felsőnél választhatnak egy kicsit merészebb és nagyobb nyakláncot. Egy csónaknyakú felsőnél inkább vékonyabb és hosszabb láncot ajánlott felvenni, egy garbóhoz pedig egy nagyobb szemű nyakláncot – javasolta.

Gembicki Glória elárulta, hogy a ruha fajtájától, kivágásától függ az, hogy ahhoz milyen hosszúságú, vastagságú láncot vegyenek fel a hölgyek. Amennyiben a nyaklánc hangsúlyos, ahhoz már nem ajánlott szintén hangsúlyos fülbevalót hordani, mert sok lehet az összhatás. A ruha mintája is meghatározó tud lenni a kiegészítőket illetően, ugyanis egy felsőhöz olyan színűt és mintájú ékszert kell választani, ami azzal a ruhadarabbal harmonizál. 

Más arc, más ékszer

– Az arcuk formáját is megvizsgálhatják, az is tud segíteni egy kiegészítő megválasztásában. Akinek kerek az arca, annak olyan fülbevalók között érdemes nézelődnie, amik optikailag nyújtják az arcot, mondjuk egy egyenes vonalú függő vagy hosszabb, csüngős fülbevaló, de a geometriai mintázatú és formájú fülékszerrel is el lehet érni ezt a hatást – magyarázta Glória.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!