Szépségverseny

2024.02.21. 21:28

Tündérszépek: ezekkel a trükkökkel garantáltan bomba alakot villanthatsz!

Elindult a Tündérszépek szépségverseny a Mediaworks Hungary Zrt. szervezésében, amelyre minden 18 és 35 év közötti hölgy jelentkezhet Nógrádból. Somoskőiné Jenei Krisztina salgótarjáni edző hasznos tippeket és tanácsokat ad, hogyan hozhatják alakjukat a tündérek bomba formába a versenyre.

Sipos Nina Vivien

Somoskőiné Jenei Krisztina szerint a bombaalak eléréséhez hetven százalék az étkezésen múlik, harminc százalék pedig a testmozgáson

Fotó: Beküldött

Valljuk be, a karcsúbb alak, az egészségesebb és sportosabb életmód mindenki vágyálma, s mint bármilyen döntés, ez is az agyban dől el. Az edzések rendszerességétől függően már bő három hónap alatt egészen szép eredményeket el lehet érni, azonban emellett nélkülözhetetlen megtervezni és beépíteni a megfelelő, tápanyagokban gazdag étkezést a napirendünkbe. Hetven százalék az étkezésen múlik, harminc százalék pedig a testmozgáson, azonban együtt kombinálva sokkal hatékonyabb eredményt érhetünk el.

Magabiztosan haladsz a bikiniszezon felé?

Somoskőiné Jenei Krisztina salgótarjáni edző néhány hasznos tippel szolgál nem csak a szépségversenyre jelentkező lányoknak, hanem mindenkinek, aki magabiztosan szeretne nekivágni az idei bikiniszezonnak. Portálunk érdeklődésünkére elárulta, hogy fiatal korában ő is indult szépségversenyen, így véleménye szerint, aki efféle megmérettetésre készül, az már eleve úgy jelentkezik, hogy formában tartja magát. 

– Szerintem akik a versenyre neveznek be, azok közül mindenki odafigyel a testére. A felkészülés alatt is elmaradhatatlan a helyes táplálkozás, a testmozgás. Hiszem, hogy az edzések feszesítik a testet, formálják a popsit és a combot. Sokkal szebb az izomtónusa annak, aki beépíti az életébe a rendszeres testmozgást. Fontos a versenyre készülő lányoknak is erre odafigyelni, akár egy csoportos óra keretén belül, akár személyi edző segítségével. – osztotta meg véleményét Krisztina. 

Át kell mozgatni az összes izomcsoportot!

Kitért továbbá arra is, hogy az edzéseken mindenképp át kell mozgatni az összes izomcsoportot, hiszen egy szép kar és váll egyaránt olyan vonzóan tud mutatni a fotókon és a versenyen is, mint a formás fenék vagy a comb. A versenyen kívül is formába lehet lendülni még életmódváltással, mindössze figyelni kell a helyes táplálkozási szokásokra, az étkezés gyakoriságára – szükséges legalább napi ötszöri étkezés –, a kellő mennyiségű folyadékbevitelre, főleg víz fogyasztására, illetve a rendszeres testmozgásra. 

Az intervallum futás az egyik legjobb választás lehet, ha rövid időn belül szeretnénk eredményt látni, ugyanis a gyors és normál tempók váltakoztatása beindítja az anyagcserét és a zsírégetést is.

– A nyári forma alapvetően télen készül, de a legeredményesebb az, ha egész évben be tudjuk építeni az életünkbe a testmozgást, és ha az életformánk szerves részévé tesszük. Nemcsak a külsőnk, de az egészségünk érdekében is törődjünk magunkkal! – tette hozzá a tarjáni edző.

Jelentkezz a Tündérszépek 2024 versenyére! Részletek az alábbi cikkünkben olvashatsz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!