Bulvár

2024.04.09. 17:10

Gáspár Laci már két évtizede a magyar könnyűzene csúcsán

Húsz éve lett az év legjobb férfihangja Gáspár Laci, azóta is jelentős szerepet tölt be a magyar zenei életben. Gáspár Lacinak Nógrád megyében és Budapesten is számos fellépése volt már.

Nool.hu

A Megasztár első szériája 2003-ban indult olyan ma is közismert nevekkel, mint Oláh Ibolya, Tóth Vera vagy Gáspár Laci. A népszerű tehetségkutató első megmérettetése 2004-ben ért véget, ahol Gáspár Laci a harmadik helyezést érte el, így elnyerte a megtisztelő „2004 legjobb férfihangja”  címet. Az énekes azóta is töretlenül vesz részt a magyar zenei életben. Nevéhez négy album és több szakmai díj is köthető. 

A hatalmas rajongótáborral rendelkező előadó az elmúlt években az X-faktor zsűritagjává és mentorává avanzsált. Több televíziós produkcióban is részt vett, 2014-ben a Celeb vagyok ments ki innen! című valóságshow-ban szerepelt. 2018-ban pedig feleségével, Nikivel a Nyerő Párosban versenyeztek több párral, ahol második helyezést értek el. A Megasztár válogatóján még kissé bizonytalanul nyilatkozó Laci ma már kétségtelenül ismert zenei tehetségéről és szórakoztató megjegyzéseiről az X-faktor mentoraként. 

Folytatja mentorként

Pályafutását pedig idén is tovább folytatja a tehetségkutatóban, amelynek mentorgárdáját új szakemberek is erősítik. Gáspár Laci hatalmas lelkesedéssel várja, hogy új társaival megkezdje a munkát. Minap az RTL Klub lerántotta a leplet az egyik új zsűritagról is, így Majka már biztosan helyet foglal Gáspár Laci mellett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!