Bulvár

2024.04.10. 13:32

Gáspár Győző és Gáspár Bea is szerepel a Zsákbamacska különkiadásában

Az újra visszatérő népszerű műsor április 27-én, szombaton várja a nézőket a TV2 műsorán, amiben a Gáspár család is főszerepet kapott.

Győzike a Zsákbamacska VIP kiadásában Fotó: TV2 Csoport

Gáspár Győző és Gáspár Bea ismét képernyőre kerül a hamarosan induló Zsákbamacska műsorában. A VIP különkiadásban Demcsák Zsuzsa, Stohl András, Sydney van den Bosch, Ördög Nóra, Krausz Gábor és Lékai-Kiss Ramóna is szerepet kaptak. Közel 60 féle játékot próbálhatnak ki a szereplők. A régi jól beváltak mellett olyan látványos és izgalmas próbatételek is lesznek, mint például az óriás társasjáték, ahol a játékos maga a bábu, aki lépked a pályán, de lesz pénzlapátolás bekötött szemmel, és egy különleges golyóderbi, ahol minden a száguldó golyókon múlik, na meg a szerencsén. – írja a Liner

Közel három évtizede ment utoljára a televízióban a zsákbamacska, ahol még Rózsa Gyuri bácsi volt a műsorvezető, de tavaly új köntösben Majkáék vezetésével újra műsorra került. A műsorvezető gárdában is történt változás, hiszen a játékmesterek Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó lesznek. Korábban Majka és Pápai Joci felelt a show hangulatáért, de a konkurens RTL csatornához igazoltak. A megújult game-show április 29-én folytatódik minden hétköznap este. 

A Gáspár család nevét senkinek nem kell bemutatni, a Győzike Show-ban és az Édes Élet című műsorban is feltűntek már többek között. A szórakoztató produkció valószínűleg most sem marad el. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!