Karrier

2024.03.27. 19:40

Talán meglepő, talán nem: ebből él most Gáspár Virág

A Gáspár család kisebbik lánya egy, a hírességek körében igen kedvelt exkluzív fővárosi étteremben kapott állandó állást.

Nool.hu

Virág – köszönhetően a Győzike Show-nak – szinte a szemünk láttára cseperedett fel, hiszen óvodás kora óta a rajongók kereszttüzében éli az életét. Mára azonban úgy tűnik, szakított a celebkedéssel és helyette civil munkát választott. Nemrégiben az egyik kereskedelmi csatorna kereste meg egy ajánlattal, de a milliós gázsi ellenére sem vállalta a felkérést.

Pár évvel ezelőtt Virág még arról beszélt egy műsorban, hogy keresi önmagát és a foglalkozását, nem tudja, hogy pszichológusnak vagy divattervezőnek tanuljon-e tovább, de már dolgozni szeretne… Végül egy patinás budapesti étteremben helyezkedett el, ahová többek között olyan sztárok járnak, mint Marco Rossi, Dzsudzsák Balázs, Balogh Levente és a VIP vendégek között már többször feltűnt Szoboszlai Dominik is.

Persze, nem mindenki nézte jó szemmel, hogy Virág elhelyezkedett, sőt egyeseknél kifejezetten ezért került tiltólistára a vendéglő, mert az ifjabbik Gáspár lány dolgozik a pult mögött. Szerencsére a legtöbben azonban inkább értékelik Virág igyekezetét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!