Pletyka

2024.03.09. 17:03

Furcsa hírek keringenek Gáspár Evelinről

Már sok pletyka kelt szárnyra Gáspár Győző nagyobb lányáról, Evelinről. Állítólag nincs hiány rajongókból, nemrégiben például egy ötvenes milliárdos környékezte meg.

Nool.hu

Evelinről tudni lehet, hogy van udvarlója, hiszen kitette közösségi oldalára a Valentin-napi rózsacsokorról készült fotót – írja a Kiskegyed.

Némi utánjárással azt is ki lehet deríteni, ki a titokzatos udvarló. A Kiskegyed úgy tudja, Evelin párja egy vidéki szállodában dolgozik, hasonló korú, mint ő, és nem rövid fellángolásról, hanem komoly kapcsolatról van szó. Azt, hogy Evelin nem az idősebb korosztályhoz vonzódik, nemrég Győző is elmondta a Kiskegyednek, méghozzá meglehetősen feldúltan.

Az eszem megáll, milyen marhaságokat találnak ki! Bele sem merek gondolni, hogy egy nagypapa korú ember legyen a vejem! Evelin okos, értelmes lány, akinek van értékrendje, és ő is rossz szemmel nézi azokat a fiatal lányokat, akik a pénzért mennek hozzá náluk jóval idősebb emberhez

– kommentálta a híreket a nógrádmegyeri celeb.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!