Celebmustra

2024.02.18. 19:57

Valentin-nap, új szerelem, új munkahely – ez történt a nógrádi celebekkel ezen a héten

Összegyűjtöttük, mi minden történt a nógrádi celebekkel február harmadik hetében.

Nool.hu

Pindroch Csaba és Verebes Linda: „Legfőbb értékeink a gyerekek”

A kezdetekkor megkötött szövetség szerint élik mindennapjait a színész házaspár.

Újra rátalált a szerelem Gáspár Evelinre

Minden jel arra utal, hogy ismét eltalálta ámor nyila a nógrádmegyeri származású celebet. Evelin két éves kapcsolatának tavaly lett vége, amit úgy tűnik végleg sikerült lezárnia egy új szerelemmel.

Fővárosi luxusétteremben vállalt munkát Gáspár Virág

A patinás vendéglátóhely nemrég nyitotta meg a kapuit Budapest szívében, s mint kiderült, nem csak a vendégek híresek, hanem az alkalmazottak is. Gáspár Virág ugyanis az egyik pult mögött tűnt fel.

Szexi fotókkal és fontos gondolatokkal üzent Radics Gigi a szerelmesek napján

Ez idei Valentin-nap most kicsit más Radics Gigi számára, mint az eddigiek, hiszen ebben az évben egyedül „ünnepelte” a piros betűs ünnepet.

Radics Giginek egy dallal sikerült feldolgoznia a szakítását

Radics Gigi tavaly augusztusban döntött úgy, hogy szakít kislánya édesapjával, Mikus Ádám szobrászművésszel. A különválás fájdalmait egy dalban mondta el az endrefalvai énekesnő, aki még mindig reméli, hogy megtalálja a másik felét.

Gáspár Bea szavahihetőségét kérdőjelezik meg követői

A nógrádmegyeri celeb látványos fogyásának titkát akarta megosztani rajongóival egy terméket reklámozva, de rajongóból nagy felháborodást váltott ki a fizetett poszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!