Összetört szív

2024.02.14. 16:58

Radics Giginek egy dallal sikerült feldolgoznia a szakítását

Radics Gigi tavaly augusztusban döntött úgy, hogy szakít kislánya édesapjával, Mikus Ádám szobrászművésszel. A különválás fájdalmait egy dalban mondta el az endrefalvai énekesnő, aki még mindig reméli, hogy megtalálja a másik felét.

Nool.hu

Ahogy arról tavaly augusztusban beszámoltunk, szakított kislánya édesapjával Radics Gigi. Szakítását egy dallal sikerült feldolgoznia, a csalódás ellenére pedig még mindig hisz az igaz szerelemben.

A Ne engedj el a legutóbbi szóló dalom és nagyon hiszek az üzenetében. Ezt a dalt teljes egészében én írtam, dallammal, szöveggel együtt. Egy kifejezetten fájdalmas, de nagyon vágyott szerelmet mutat be, amilyen szerintem két, sokat megélt felnőtt ember szerelme. Ez már nem a tinédzser verzió, amikor még minden lila ködben úszik és minden mindegy, hanem amikor már kifejezetten nehéz az igaz szerelmet megtalálni és megtartani egy életen át. Hiszem, hogy van ilyen, hiszen a szüleim közötti kötelék a legjobb példa előttem, és remélem, egyszer én is megtalálom a másik felemet

– idézte az Origo a Glamour nyomán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!