Celeb

2024.02.25. 16:59

Rákbetegségtől féltik rajongói Gáspár Evelint

A Gáspár család nagyobbik lánya hazánk egyik legismertebb influencere. Még a Győzike Show egyik „főszereplőjeként” ismerhette őt meg mindenki, és akkoriban bizony nagyon pufóka kamasz volt. Sokan már akkor aggódtak miatta, és féltek attól, hogy milyen hatással lesz a lány életére az, hogy az apja miatt örökké a kamerák előtt kell élnie az életét.

Nool.hu

Miután a műsor befejeződött, egy ideig nem hallottunk a gyerekekről, de Bea asszony maga is csodálatos karriert csinált. A lányok pedig szépen lassan felcseperedtek, és mostanra fantasztikus szépségekké váltak – írja a Bors.

Gáspár Evelin nagyon sokat dolgozott azon, hogy új külsője legyen. Rengeteget edzett, hogy vékony és sportos testű nővé érjen, és a jelek szerint a száját is plasztikáztatta. Most új fotót tett fel az oldalára, ami igencsak megosztotta a követőket. Azon ugyanis Evelin nagyon vékony, így sokan fejezték ki aggodalmukat. Az egyik rajongó emellett arról értesült, hogy a lány meg szeretné csináltatni a melleit, ettől azonban óva intette, mert fél, hogy rákos lesz tőle:

Evelin, nagyon sovány vagy. Arra ne vetemedj, hogy a melled csináltasd meg, sok kockázata van a műtétnek és gyakran rákot okoz. Sajnos olyan korban élünk, ahol mindenkinek a mű kell. Azoknak üzenem: vegyenek egy guminőt

– írta a rajongó.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!