Fogyás

2024.02.21. 16:58

Ismét megosztó képpel indított kommentcunamit Gáspár Evelin

Győzike nagyobbik lánya, Evelin idén nyáron tölti be a 30. életévét és jobb formában van mint valaha. A nógrádmegyeri celeb közösségi oldalain büszkélkedik tökéletes alakjával, azonban ezek a fotók gyakran megosztják a követőit.

Nool.hu

A fiatal lánynak viszont rengeteget kellett azért dolgoznia, hogy elérje célját. Állítása szerint 110 kilogrammosan döntött úgy, hogy kézbe veszi az irányítást, és testsúlycsökkentésbe kezd. Látványos fogyását azonban nem mindenki vette természetesnek, követői testsúlycsökkentő kapszulára gyanakodtak, és fogyasztószereket reklámozó csalók is megpróbáltak visszaélni Evelin nevével. 

Szerintem elég látványos változáson mentem keresztül, ezt pedig nem egy perc alatt értem el, és főleg nem vacak porokkal. Tulajdonképpen 15 éve kezdtem az edzéseket. 15 év kellett a csodához. Persze ehhez az is kellett, hogy edzőt váltsak. Most a legjobb kezekben vagyok” – nyilatkozta tavaly nyáron Evelin, akinek teljesítményére a szülei is büszkék. „Most már el is várják, hogy menjek le edzeni! Apám állatira le is szidna, ha visszahíznék!

 – árulta el a nagyobbik Gáspár lány a Metropolnak

Evelin Instagram-oldalára feltöltött legfrissebb fotója is valóságos kommentcunamit indított el. Sokan dicsérték a lányt, többen arra kérték, hogy tovább már ne fogyjon, megint más kifejezetten soványnak találta, de olyan is akadt, akik plasztikai műtétet javasolt a nagyobbik Gáspár lánynak. Íme néhány hozzászólás!

Hú, hány kiló vagy? Szuper, hajrá, ügyes!

– lelkendezett egy kommentelő.

Kérem a titkot!

– írta egy hozzászóló.

Hű, mennyi munka, mennyi kitartás!

– dicsérte Evelin elszántságát egy követője.

Csak akaraterő kérdése! Evelin, te erős csajszi vagy! Minden tiszteletem! Abban bízok, hogy ez nem gyógyszer segítséggel van! Csinos, szép lány vagy! Gratulálok!

– dicsérte egy újabb hozzászóló.

Szuper eredmény, gyönyörű! Egyáltalán nem túl sovány! Tökéletes

– vélekedett valaki.

Ügyes vagy, Evelin, de véleményem szerint pont elég, ne adj le több kilót!

– kérte egy másik.

Melled légyszi csináltasd meg, akkor bomba leszel!

– javasolta egy kommentelő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!