Rendezvény

2024.02.08. 16:56

Gáspár Zsolti is ellátogat a mohorai hagyományőrző napra

Főzőversennyel, kiállítás megnyitásával, illetve kulturális bemutatókkal színesítve rendezi meg a Mohorai Népdalkör Egyesület első alkalommal a hagyományőrző napját, amire Gáspár Zsolti személyében sztárvendéget is várnak a szervezők.

Hegedűs Henrik

Gáspár Zsolti

Forrás: TV2 / Mokka

A február 10-i, szombati eseményen teljesen benépesül majd a község sportcsarnoka, illetve közvetlen környéke. A reggel 7 órakor induló disznóvágás során Gáspár Zsolti is segédkezni fog a sertés feldolgozásában, aki a közelmúltban karácsonyi ajándékokkal is kedveskedett a falu gyermekeinek.

A programok későbbi sorában lesz még főzőverseny, fellépnek a Tormay Cécile Irodalmi és Történelmi Társaság művészei, kiállítás is nyílik, valamint nem maradhat el a hagyományőrző műsorok kavalkádja sem. A kora estébe nyúlóan pedig koncerttel kedveskedik rajongóinak a Groovehouse, illetve az operett kedvelői hasonlóképpen vidám perceket élhetnek meg. A rendezvényt össznépi táncház zárja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!