Háború

2023.12.28. 16:58

„Retkes unatkozó csőcselék” – durván beszólt a kommentelőknek Gáspár Bea

A közösségi oldal egyik csoportjában szabadultak el az indulatok a Gáspár család miatt.

Nool.hu

Nem sikerült túl meghittre és békésre a karácsony Gáspáréknál, miután Bea asszonyt kitiltották egy celebeket kibeszélő Facebook-os csoportból trágár kommentje miatt. A családanya a családját akarta megvédeni egy olyan poszt alatt, amit az egyig tag írt a família közös karácsonyi fotójából kiindulva – szúrta ki a Bors.

Mint azt a bulvár napilap írja: a csoport résztvevő ugyanis azt állította, hogy Győző a kétezres évek közepén zaklatta őt egy címlapsztori miatt, és állítása szerint még fenyegetéseket is kapott miatta évekig Győző családjától.

„Retkes unatkozó csőcselék”

A poszt az akkor még csoporttag Bea asszonyig is eljutott, és nem is hagyta szó nélkül a dolgot. A hozzászólása olyan durvára sikerült, hogy az adminisztrátorok rögtön kitiltották:

Ennyi sok unatkozó trógert! Jobb, ha kitakarítanátok otthon! Retkes unatkozó csőcselék

– írta Bea, akinek sorait már sehol nem láthatjuk, ugyanis a tiltásával együtt törlődött minden tevékenysége a csoportban.

Ezt követően jött a lánya, Evelin kiakadása, aki nem csak megvédte az anyját, de le is írta őszinte, nyers véleményét azokról, akik folyamatosan szekálják őt és a családját:

Na pont az ilyen idióták miatt írnak rólunk a bulvárban, mint ti, mert titeket érdekel minden apró megmozdulásunk és reakciót vált ki belőletek! Szánalmas életetekből ránk pazaroljátok az időt, energiát! Azt hiszitek, mi vagyunk a bohócok, de közben ti vagytok! Míg mi mosolygunk a szánalmas megmozdulásaitokon, addig mi ebből jól élünk, hajrá! Szidjatok, hordjatok le ez legyen a legnagyobb boldogság az életetekben! Várom én is a tiltást, mint ahogy anyámat is tiltottad te nyomorék. Még saját neved nem mered vállalni. Mocskos senkiházi.

– közölte Evelin, ami után kis híján felrobbant a csoport, üzenetére 14 óra alatt ugyanis rengeteg reakció érkezett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!