Show

2024.01.18. 16:41

Nógrádi előadóművészek vendégeskedtek Fábry Sándor műsorában

A salgótarjáni születésű Alapi István által alapított – és soraiban több megyei kötődésű zenészt is felvonultató – Alapi Power Band volt a vendége a napokban az ország egyik legnépszerűbb showműsorának.

Nool.hu

Alapi István 1987-ben gitárosként csatlakozott az Edda Művekhez, majd közel tíz évvel ezelőtt alapította meg saját formációját. Az Alapi Power Band zenészei kezdetben kedvenc dalaikat játszották együtt, de persze készültek saját szerzemények is.

Tavaly jelent meg első nagylemezük – amely stílusosan a No. 1. nevet kapta – ezzel egy időben debütált első klipjük is, és nem sokkal később egy remek hangulatú salgótarjáni klubkoncerten mutatták be elsőként szerzeményeiket a nagyközönségnek.

Az immár hat főből álló csapat életében nincs megállás. Koncertek, rádiós- és tévés szereplések színesítik a zenészek életét, s most a Pompor „Samu” László és Frics Balázs nevével is fémjelzett alakulat az ország egyik legnézettebb műsorában is bemutatkozhatott.

A beszélgetéssel egybekötött minikoncert jól sikerült, a fotók tanulsága szerint a zenekar vezetője még a showman székét is elfoglalta pár perc erejéig. A műsor teljes terjedelmében hamarosan látható lesz a Duna TV műsorán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!