Betegség

2024.01.25. 16:55

Nem lehet több gyereke? Ezt lehet most tudni Radics Gigi betegségéről

A nógrádi énekesnő nemrégiben még Spanyolországban nyaralt, a napokban azonban komoly nőgyógyászati műtéten esett át.

Nool.hu

Radics Gigi

Forrás: Instagram / Radics Gigi

Ahogyan azt a korábban megírtuk: Radics Gigi kórházba került. Nem sokkal később jött a hír, hogy az énekesnő jól van, de bizony komoly műtéten kellett átesnie. Először még titkolta az okokat az énekesnő, most azonban elárulta, hogy mi is volt pontosan a kórházba vonulás oka.

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, hogy jól vagyok. Egy tervezett műtéten vagyok túl, endometriózisom volt, amitől az orvosom úgy látta jobb megszabadulni. Szerencsére a legjobb kezekben voltam és már lábadozom. Mindenesetre mindenkit biztatok arra, hogy vegyen részt orvosi szűrővizsgálatokon, mert így sokszor meg lehet előzni a még nagyobb problémákat is. köszönöm szépen a sok kedves, érdeklődő üzenetet!

 – tudatta friss posztjában, amelyet tegnap lehoztunk.

Mi is az az endometriózis?
Szerencsére Tehát Gigi túlesett a műtéten, és már lábadozik. Sokan azonban még most is aggódnak érte, és félnek attól, hogy komolyabb baja is lehet. Ezért most összegezzük, milyen betegséget is diagnosztizáltak az énekesnőnél. Endometriózis esetében endometrium szövet jelenik meg és szaporodik el a méh üregén kívül, általában a petefészekben és a hashártyában. Emiatt a belső szervek összetapadnak, összenőnek, emiatt pedig – főleg a menstruáció alatt – nagy fájdalmat érez a beteg, és könnyedén kialakulhat a meddőség is.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!