Együttes

2023.12.16. 16:58

Megalakulásának harmincadik évfordulójára készül a Bon-Bon (videó)

Az együttes salgótarjáni származású frontembere, Szolnoki Péter a TV13 televíziónak adott interjújában mesélt a Bon-Bon jövőbeni terveiről.

Nool.hu

A Bon-Bon pop-rockot játszó magyar könnyűzenei együttest 1995 májusában alapította Török Tamás és Szolnoki Péter. Utóbbi énekes B. Tóth László műsorának volt a vendége, ahol többek között a Bon-Bon együttes jövőjéről és a duó megalakulásának évfordulójáról is beszélgettek. Szolnoki Péter az interjú során elárulta, hogy Török Tamással már folyamatosan tervezgetik a jövőt, és két év múlva egy nagykoncertet is szeretnének megrendezni.

Én a Tomival már nagyon erősen tervezgetek, ha találkozunk, folyamatosan jár az eszünk és próbálunk kitalálni olyan dolgokat, amivel fenn lehet tartani az érdeklődést. Fiatal előadókkal szeretnénk majd előadatni a dalainknak, és előkészíteni a terepet két év múlva a nagykoncertnek, amit egy nagyobb előadóteremben szeretnénk megrendezni. 

– osztotta meg terveit a Bon-Bon frontembere.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!